BRZA JUNEĆA ČORBA



U šerpu ubaciti, posoliti, naliti vodom i oko sat vremena na tihoj vatri skuvati:

dva parčeta junećeg mesa (sa koskom i malo masnije)
1 tikvicu 
1 šargarepu
2 glavice crnog luka
2 čena belog luka

Pred kraj ubaciti šaku-dve sremuša, a zatim povaditi meso odstraniti koske, vratiti u šerpu i sve izblendirati.

Dodati mleveni biber, začin C ili so po ukusu i pustiti još koji ključ da provri, kako bi se sve sjedinilo.

Ohlađeno može se čuvati u frižideru i podgrevati onoliko koliko je potrebno.

Prijatno.

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi