KROMPIR, POVRĆE I ZAČINSKO BILJE SA ROŠTILJSKOM KOBASICOM


U zemljani sud naseckati povrće:

2 veća krompira
2 osrednje tikvice
1 glavicu crnog luka
2-3 struka mladog belog luka (ili čena)
1 žutu papriku baburu

Posuti suvim začinom majčine dušice , ruzmarina i mlevenim biberom.

Izmešati i naliti bujonom (pilećom supom).

Po vrhu poređati 6 komada roštiljske kobasice.


Zapeći u rerni na 200 stepeni.



Prijatno!


Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi