KROMPIR SA KARIJEM, TIKVICAMA I PILEĆIM MESOM



U zemljani sud naseći:

1 veću tikvicu
4-5 manjih krompira

Izmešati i posuti mešvinom mladog crnog luka i sremuša (može i beli luk).

Posoliti, pobiberiti i začiniti karijem, kimom i susamom.

Pouljiti i preliti mlevenim paradajzom.


Po vrhu naređati usoljeno pileće meso (batake i krilca).

Zapeći na 200 stepeni.

Prijatno!





Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi