FRANCUSKA SARMA


Na ulju propržiti 2-3 glavice iseckanog crnog luka, pa u to dodati 300 g mlevenog mesa (mešavina junetine i svinjskog).

Posoliti, pobiberiti i začiniti začinom od povrća (začin C).

U to dodati i šaku prethodno obarenog pirinča.


Sve izmešati i sasuti u podmazanu tepsiju.

Umutiti  2 jajeta i čašu kisele pavlake, pa preliti po vrhu.

Malo protresti i poravnjati, a potom zapeći u rerni na 190 stepeni oko 30-35 minuta.

Prijatno!



Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi