JUNSKI OMLET - najbrža slana moja izmišljotina današnja



U tiganju na malo ulja propržiti:

1 zelenu papriku isečenu na štapiće
1 glavicu crnog luka isečenu na tanje šnite

Kad postane uprženo i staklasto u to potom dodati još i :



suvi začin vlašac
mleveni biber
himalajsku so
mleveni đumbir
čija semenke

Izmešati i preko svega preliti 2 umućena jajeta.

Ispeći omlet sa obe strane (polagano okrenuti, jer je malo prospito).



Prženo posuti parmezanom i garnirati kriškama svežeg paradajza.

Odmah služiti.

Prijatno!




Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi