KREM ČORBA SA MNOGO CELERA



U lonac (ili dublju šerpu sa poklopcem) ubaciti, naliti vodom, začiniti začinom C i skuvati dok ne omekavi:

deo pilećeg mesa sa koskom
2 glavice crnog luka
2-3 šargarepe
2 manja komada od korena celera

Kada meso bude skuvano izvaditi i razdvojiti meso od koske.

Meso vratiti u lonac (ili dublju šerpu) i sve unutar posude izmiksati štapnim mikserom.

Ubaciti:

mleveni biber
svež list celera
himalajsku so

Naliti posve malo vode kako bi se postigla željena gustina.

Prokuvati 2-3 ključa tek koliko da se svi začini naknadno dodati ujednače.

Prijatno!


Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi