MUSAKA OD TIKVICA



Ispržiti na ulju kašu (nadev):

2 glavice sitno iseckanog crnog luka
šaka sremuša
300 g mlevenog mesa (miks svinjsko i juneće)
začin C
himalajska so
mleveni biber

Dve veće tikvice iseći na deblje krugove i jedan manji patlidžan isto.

Pouljiti posudu za pečenje i poređati:

red tikvica
polovinu kaše
red patlidžana
drugu polovinu nadeva
red tikvica



Preliti sve sa 200 ml lajt pavlake za kuvanje.

Zapeći u rerni na 200 stepeni.

Prijatno!


Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi