PILAV SA PILEĆOM DŽIGERICOM



Na ulju propržiti glavicu isečenog crnog luka, pa u to dodati isečene šampinjone i 2 crvene paprike.

Posoliti, pobiberiti i dodati začina C.

Pred kraj u to ubaciti prethodno skuvan pirinač.

Sve izmešati i sasuti u zemljani sud za pečenje.

U pilav poređati pileću džigericu, malo je utisnuti i preliti sa posve malo vode.

Zapeći na kratko, samo toliko da se džigerica ispeče.



Prijatno!





Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi