PILEĆA DŽIGERICA SA GRAŠKOM



Iseckati 3-4 čena belog luka i u to dodati 1 kašiku mlevenih lešnika (može i badema). U to dodati i malo seckanog peršuna, pa na malo ulja sve propržiti. Zatim u sve to dodati i 1 veći iseckan paradajz.

Posebno skuvati grašak, a pred kraj u njega ubaciti 1 glavicu iseckanog crnog luka i prodinstati na tihoj vatri dok se sve ne ukuva (višak vode sačuvati).

U sos od paradajza ubaciti pileću džigericu, a potom i grašak.

Posoliti, pobiberiti i dinstati dok se džigerica ne ukuva. Dodavati po malo vode u kojoj se kuvao grašak i luk.

Prijatno!

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi