OMLET sa tikvicom



Umutiti 4 belanca i u to narendati jednu manju tikvicu.

Posoliti (kad kažem so uvek mislim na himalajsku kristalnu roze).

Ispržiti omlet na suvo u tiganju bez ulja uz mešanje da ne zagori. Ja sam dinstala oko 10-ak minuta dok višak vode nije ispario.



Obavezno servirati uz salatu obogaćenu čija semenkama i prelivenu maslinovim uljem:

krastavac, 
paradajz i 
sveža crvena paprika.

Prijatna večera!



Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi