OMLET


Umutiti 1 celo jaje i 3 belanceta, pa u masu za omlet dodati neki od suvih začina i himalajsku so. 

Ubacujem malo mirođije.

Sve ispržiti na suvom tiganju bez trunke ulja.

Ispržen omlet garnirati povrćem (paradajz i zelena paprika posoljeni himalajskom solju i preliveni hladno ceđenim maslinovim uljem).

Paradajz posuti mlevenim semenkama lana, a papriku čija semenkama.

Prijatna lagana večera bez hleba!

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi