ISFILETIRANA SKUŠA


Zaleđene čitave komade skuše dobro odlediti, rasporiti, povaditi iznutrice, odseći peraja i glavu, a po sredini izvaditi kosti i dobiti tako tanke filete.

Oprane filete poslagati u pleh obložen papirom.

Posuti suvim začinima:

himalajska roze so
origano
ruzmarin
bosiljak

Ispeći u rerni na 200 stepeni oko pola sata (možda i manje nisam merila na štopericu).

Prijatno!

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi