MESO SA POVRĆEM



U šerpu sa poklopcem naseckati, ubaciti, posoliti, naliti vodom i na umerenoj vatri izdinstati:

komad belog pilećeg mesa iseckanog na kockice
1 oguljenu tikvicu isečenu na tanke trake (ljuštilicom)
1 glavicu crvenog (ljubičastog) luka
2 paradajza isečena na kockice

Pred kraj začiniti dodavanjem:

mlevenog bibera
veze svežeg peršuna
suvog začina origana
suvog začina bosiljka
nekoliko čena iseckanog belog luka



Prijatno!

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi