OMLET SA BLITVOM



Blitvu oprati, iseći, posoliti i potom je na suvom tiganju malo izgrilovati, a zatim u sve nasuti umućenu količinu jaja za omlet (moja mera 1 celo jaje i 3 belanceta).


Uz omlet obavezno ide salata od svežeg povrća.

Sezona je zelenih paprika i paradajza, što sve uz začin tahinija zvuči lepše.

Ovako ide za večeru,  a uz 2 kriške integralnog hleba mogao bi jedno jutro da otpočne i doručak.

Prijatno! 



Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi