POSNA RIBLJA PAŠTETA


U super brzu seckalicu "čopera" ubaciti i izmiksati:

1 konzervu oceđene tunjevine oko 170-180 g
1/2 crvene sveže paprike
1 svežu manju šargarepu
vezicu svežeg peršuna

Ukoliko umutite samo gore navedeno pašteta je jako suvoparna, stoga sam je obogatila sa još dva dozvoljena sastojka:

maslinovo ulje po želji
himalajska roze so

Pašteta se može pojesti uz projaru ili kriške integralnog hleba uz mnogo salate.

Prijatan doručak!


Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi