PUNJENE CRVENE PAPRIKE



Pre nego napunite crvene presečene, oprane i očišćene  paprike nužno je da propržite kašu, a za ručak pozovete Medveda i nestašnu Mašu.

Kaša:

mleveno juneće meso
2 manje glavice crnog luka
1 nepuna kašičica aleve paprike
malo mlevenog bibera
svež list celera
1 manja sitno samlevena šargarepa
himalajska roze so

Kojim redosledom i načinom ćete prepržiti navedene sastojke izbor je vaš (ja i dalje sve prepržavam na vodi).

U prohlađenu kašu ubaciti 1 celo jaje i sve izmešati.

Napuniti paprike i zatvoriti ih poklopcima.

Naliti sa malo vode i zapeći u rerni na 200 stepeni.

Prijatno!




Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi