PUNJENI PATLIDŽAN



Dva manja patlidžana oguliti, izdubiti po sredini i napraviti 4 polutke (čamčića). 

Tu sredinu zamrznuti pa sačuvati - zatrebaće za neko od jela (možda potaž).

Ostalo je umaka od prethodno pripremljene lažne paste sa tikvicama.

Sada samo patlidžan napuniti time i dobro nafilovati.



Poređati u posudu za pečenje, naliti malo vode i zapeći na 200 stepeni.

Ručak za sutra već gotov.



Prijatno! 


Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi