SKUŠA ZAČINJENA KARIJEM



Od dve veće skuše napraviti filete.

Poređati u pleh obložen papirom za pečenje, a zatim posipati ovim redosledom:

himalajska roze so
beli luk u granulama
suvi začin origana
začin kari u prahu

Zapeći na 200 stepeni (ja sam na 250 i ispalo je brže od očekivanog, a i lepše).

Garnirati salatom od crvenog kupusa i dodati čija semenke.



Prijatna večera!


Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi