ZAPEČENA SKUŠA NA RESTRIKTIVAN NAČIN



Od dve čitave dobro odleđene skuše napraviti filete, pa ih poređati u pleh preko papira.

Potom posipati sve ovako:

himalajska roze so
tanki kolutovi crnog luka
suvi začin bosiljka
tanki kolutići sveže tikvice
himalajska roze so
suvi začin origana

Ubaciti u rerni i zapeći na 200 stepeni.



Garnirati salatom po želji.

Prijatna večera, a može isto ovako i za ručak.



Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi