ZAPEČENI ŠAMPINJONI NA JOŠ BRŽI NAČIN



Pakovanje šampinjona oguliti (gulim šeširiće), dobro oprati i poređati u pleh obložen papirom.

Posoliti i posuti sa suvim začinom vlašca.

Ubaciti u rernu na 250 stepeni i brzo ispeći.

Lagana i brzopotezna posna večera.

Obavezno garnirati svežom zelenom salatom (ili nekom drugom), koja je pripremljena na jabukovom sirćetu i hladno ceđenom maslinovom ulju.

Prijatno!


Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi