PILEĆE MARINIRANE ROLNICE



Belo pileće meso iseći na tanke šnite, a potom ga marinirati u sledećim začinima:

soja sos
bli luk u granulama
suvi začin ruzmarina
himalajska roze so

I tako da odstoji nekoliko sati.


Plavi patlidžan oguliti i iseći na tanke šnite.

Na rub svakog patlidžana staviti pileće meso i komad crvene paprike.

Urolati, pričvrstiti drvenog malom čačkalicom i poslagati u pleh preko papira.



Zapeći na 200 stepei.

Prijatna večera!





Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi