PILEĆE VEŠALICE



Tikvice iseći na tanke trake i posoliti, a onda pustiti nekoliko trenutaka (minuta, sati) da sve odmekne i pusti sok.

Potom pileće meso očistiti sa bataka i iseći na male komadiće.

Uvijati u rolnicu tikvicu na čiji rub se naređa pilećeg mesa.

Sve nanizati na drvene štapiće - one za vešalicu.

Poređati u pleh prko papira, a zatim posuti mlevenim biberom i karijem.



 Ispeći na 200 stepni.

Prijatna večera!



Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi