A ZA RUČAK: GRILOVANO



Za današnju kombinaciju grilovanog potrebno je ono ključno: "Risoli Maršal lupo tiganj"...

U tiganju na suvo izgrilovati usoljene kolutiće tikvice,  a začinjene suvim začinom origana.



Dake, roze so sa Himalaja i origano sa Mediterana...

Nakon tikvica u istom tiganju male i tanke režnjeve usoljenog belog pilećeg mesa izgrilovati.



Uz ovakav ručak obavezno neka od salata.

Prijatno!



Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi