POTAŽ OD BUNDEVE



Kuvalo se pire od karfiola, pa ostade vode sa mirisom na karfiol i to ne treba baciti i prosuti, već osmisliti jedan jesenji potaž (čorbu malo gušću).

U tu vodu ubaciti kocke bundeve i korenje celera i skuvati da omekavi.

Ubaciti umesto himalajske roze soli posnu kocku za supu.

Kuvano izblendirati.

Može da se obogati začinima, a i ne mora (ja nisam).

Služiti toplo u ove jesenje dane za užinu.

Prijatno!


Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi