OMLET OD TIKVICE



Iseći na uske trakice kao za pomfrit, pa još i tanje jednu omanju celu tikvicu (oljuštenu).

Posoliti dodavanjem roze himalajske soli i izgrilovati na suvo u tiganju.

Pobiberiti mlevenim crnim biberom i posuti nekim suvim začinom (ja sam origanom).



Umutiti viljuškom 1 celo jaje i 2 belanceta kao za omlet, posoliti i sasuti preko tikvica.

Upržiti omlet, izručiti u tanjir i garnirati salatom od crvenog kupusa.

Prijatna večera!



Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi