PUNJENA ZAPEČENA PILETINA



Pileće belo meso zarezati na manje proreze, a zatim svaki prorez, kao i čitav komad mesa izmazati i dobro napuniti ajvarom.

Zelene maslinke iseći na tanke listiće i time napuniti svaki prorez.

Meso po vrhu ukrasiti svežim lišćem celera i spustiti ga u pleh obložen papirom, kako bi se sve zapeklo u reni na 200 stepeni.

Pre pečenja sve preliti soja sosom i meso ne treba soliti, jer su maslinke previše slane.



Prijatno!

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi