LAGANI NOVOGODIŠNJI DEZERT sa narom i čokoladom


Na pari rastopiti:

200 g čokolade (45 % kakao praha) i
50 g maslaca



Rastopljenu čokoldu sasuti u papirne korpice poređane u pleh za mafine (12 većih) i razmazati i po zidu kalupa.

Umutiti:

150 m slatke pavlake

U umućenu slatku pavlaku dodati još:

1 puding od vanile
aromu vanile
100 g krem sira
žutu kolačarsku boju



Preko svake čokoladne korpice našpricati žuti krem fil.

Po vrhu ukasiti svežim narom.



Pre serviranja odaviti čokoladne korpice od papira.

Prijatno!



Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi