OSLIĆ SA BELIM LUKOM



4 veća fileta oslića poređati u poveći pekač obložen papirom.

Pripremiti marinadu od:

maslinovog ulja
mlevenog crnog bibera
aleve paprike
suvog začina majčine dušice
suvog začina ruzmarina
sok od 1 isceđenog limuna
nekoliko čena belog luka
himalajska roze so

Marinadom preliti svaki komad oslića.




Zapeći u rerni na 200-190 stepeni.

Prilog: karfiol sa bademom...

Prijatno!

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi