TROUGLIĆI SA JABUKAMA



Izrendati oguljene jabuke, pa u to dodati par kašika fruktoze i 1 kašiku cimeta,  a zatim rukama dobro izgnječiti i sjediniti.



Heljdine kore preseći preko pola, a potom svaku isprskati kašom od jabuka i posuti sa po 1 kašikom maslinovog ulja.

Uviti u trougliće, poređati u pleh i ispeći na 200 stepeni.



Pre pečenja svaki trouglić izmazati maslinovim uljem.

Prijatno!




Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi