MEDENJACI




Zmesiti testo od:


80 g meda
30-40 g fruktoze
125 g maslaca
1 celo jaje
1 prašak za pecivo
cimet
oko 280 g speltinog brašna

Zamešeno testo ostaviti u frižider najmanje 1 sat, ja sam malo više od toga (oko 1 i po do 2 sata), tako da ni tako nije pogrešno.

Razvući testo, povaditi kolačiće i ispeći oko 15-ak minuta na 180 stepeni.

Prijatno!



Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi