PASTRMKA SA BELIM LUKOM





Dve pastrmke raseći preko pola, posložiti u pleh obložen papirom, posoliti, pobiberiti  i preliti ceđenim sokom od jednog limuna.

Ispeći u rerni na 200 stepeni.

Za to vreme pripremiti marinadu od sledećih sastojaka:

maslinovo ulje
himalajska so
par čena belog luka
svež list celera (ili peršuna)

Pečenu pastrmku isprelivati sa što više ovakve marinade, a pre serviranja garnirati sa što više svežeg povrća.

Prijatno!




Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi