OMLET preliven svežom salatom




Umutiti omlet od 1 celog jajeta i 4 belanca (4 žumanceta baciti ukoliko težite zdravoj hrani), posoliti i ispeći na suvo u tiganju. 

Ovo je najprostija varijanta omleta, mada mogu da se ubace i razni suvi ili sveži začini po želji, a kako bi se dobila jedna od bezbroj „fines herbes“ varijanti...

Potom spremiti saltu od svežeg povrća: isečen jedan poveći paradajz i vezica rotkvice, pouljeno maslinovim uljem i posoljeno dodavanjem himalajske soli.

Omlet sasuti u tanjir i preliti svežom salatom.

Prijatno!

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi