ČORBA SA TIKVICAMA I PILETINOM





Iseći crveni luk (2-3 manje glavice) i prodinstati na kratko uz dodavanje 1 kašike ulja od semena grožđa.

Zatim u to dodati komad belog pilećeg mesa isečenog na kockice, kao koren  i list peršuna.

Ubaciti i jednu posnu kocku za supu.

Naliti vodom i ukuvati oko pola sata.

Potom dodati tikvicu isečenu na kockice i skuvati sve još oko pola sata ili dok se tikvica ne omekavi kao i meso.

Ukoliko je neslano začiniti dodavanjem himalajske soli i nekih drugih začina po želji: mleveni biber, itd...

Prijatno!

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi