VOĆNA SALATA od dva sastojka






Prvi i osnovni sastojak je sveže naseckano voće,
ali samo jedna sorta (vrsta) – u ovom slučaju domaća neprskana kajsija.

Drugi sastojak je tečna slatka pavlaka koju treba umutiti (ulupati mikserom).

Ostalo je dobro poznata stvar:

razasuti voće u činije ili dezertne čaše i to polovinu voća, preliti umućenom pavlakom, preklopiti ostatkom voća i  opet završiti slojem pavlake.

Prijatno!





Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi