MONTESKJE TORTA – još jedan izmišljen recept, bez pečenja
Uzeti obruč
od pleha kome se otključava dno i unutar njega najpre poređati podlogu, dakle
oformiti red piškota i preliti sa provrelim mlekom u koje se doda malo ruma.
Umutiti fil
od sledećih komponenata i naneti ga preko podloge:
250 g krem
sira
300 ml
tečne slatke pavlake
60 g
fruktoze
1 kesica vanil
šećera
rum
Ostalo je
da se skuva voćni preliv ili treći završi deo od:
350 g
zamrznutih kajsija
1 kesica
vanil šećera
3 kašike
smeđeg šećera
malo vode
Kuvano smaći
i u to umešati prethodno razmućenu 1 kašiku goveđeg želatina u hladnoj
vodi, a zatim izblendirati.
Prohlađeno
preliti preko fila.
Ohladiti
par sati, zatim osloboditi obruča i poslužiti svoj Duh i Um.
Prijatno!
Коментари
Постави коментар