PITA SA JABUKAMA




Potrebne su heljdine kore.

Na svaku koru (samo po jednu koru) nanositi posvuda narendanih svežih jabuka, posuti sa 2 kašike smeđeg šećera, malo više cimeta i pouljiti maslinovim uljem.

Urolati, posložiti u pleh, premazati maslinovim uljem i ispeći na 190 stepeni dok sve ne porumeni.

Hladno iseći.

Prijatno!

Коментари

  1. Анониман24. март 2022. 15:19

    Администратор блога је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi