ŠPIKOVANI ĆUREĆI BUT NA KARFIOLU




Ćureći but, zaseći na tanje režnjeve sa svih strana do koske i usoliti, a zatim svaki zasečeni deo napuniti sa iseckanim prazilukom.

U zemljani sud poređati cvetove karfiola, posuti ostatkom praziluka i preko staviti ćureći but.

Posuti sve sa što više ruzmarina i sa vrlo malo ulja od semenki grožđa.

Zapeći u reni na 220-200 stepeni,  a kad počne da previše rumeni prekrivati folijom.

Prijatno!

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi