PASTRMKA IZ RERNE





Svaki komad pastrmke zareckati nožem sa obe strane leđa i dobro usoliti spolja i iznutra.

Pripremiti nadev od:

ceđenog limunovog soka
seckanog belog luka i
svežeg lista bosiljka

Tim nadevom izmazati unutrašnjost ribe, malo obilatije,  a ostatak premazati po vrhu i napuniti zareckane delove.

Preliti svaki komad sa malo ulja od koštica grožđa.

Zapeći na 190 stepeni u rerni dok ne porumeni.

Prijatno!


Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi