ĆURETINA NA MOJ NAČIN I ZAČIN




Belo ćureće meso ili ćureća prsa, a kako se to još kaže, iseći na tanke šnicle.

U tiganj sasuti:

3 paradajza (može i iz zamrzivača)
ćureće šnicle
posoliti dodavanjem himalajske soli
pobiberiti crnim mlevenim biberom
nasuti malo preko svega ulja od koštica grožđa
dodati suvi začin origana

Naliti vodom  i dinstati poklopljeno na tihoj vatrici ringle.

Na kraju ubaciti dve šake blitve (iz zamrzivača) i još malo prodinstati (a sve vreme dinstati pod poklopcem tiganja).

Prijatno!


Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi