PARADAJZ OMLET


 

Iseći paradajz na kolutiće i spustiti u vrelo ulje, a zatim posoliti i pobiberiti, a onda prevrnuti paradajz sa druge strane.

Za to vreme dok se paradajz još prži sa prve strane, umutiti 2 jajeta, a kad se prevrne paradajz viljuškom na drugu stranu, usuti umućena jaja, i poklopiti omlet.

Tako poklopljeno pržiti dok sve lepo ne porumeni i jaje se ne uprži po vrhu.

Gotov omlet izručiti na tanjir.

Prijatno!

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi