PROJARA

 



Umutiti testo od sledećih sastojaka:

4  jajeta

2 šoljice ulja (mera je najmanja kafena šoljica)

2 šoljice mleka

1 prašak za pecivo

2 šoljice belog kukuruznog brašna (projino brašno)

2 šoljice belog pšeničnog brašna

2 kašike milerama

3 kriške zlatarskog starog dobro slanog sira (oko 380 g, a sir obavezno izgnječiti viljuškom pre ubacivanja u ovo testo)

Ispeći u podmazanoj i pobrašnjavljenoj tepsiji na oko 190 stepeni Celzijusovih.

Iseći prohlađeno.

Prijatno!

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi