INTEGRALNE PERECE

 


Zamesiti beskvasno, a posno testo, od sledećih sastojaka:

350 g integralnog pšeničnog brašna

1 manja šoljica za kafu - maslinovog ulja

1 manja šoljica za kafu - piva

1 kašičica sitne morske soli

1 prašak za pecivo

Odmah rastanjiti testo te modlicom za perece povaditi perečiće.

Poslagati u pleh obložen papirom, a zatim premazati uljem po vrhu svaku perecu i posuti sa što više susama i kima.

Ispeći između 190-200 stepeni.

Prijatno!

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi