POSNA PAŠTETA

 



U dublju posudu ubaciti:

1 konzervu tunjevine od 160 g (neoceđenu)

3-4 kafene kašičice senfa

1 kocku posnog margarina

sveže lišće bosiljka balzamiko i

mlevenog crnog bibera

Zatim sve izblendirati štapnim blenderom sve dok se ne dobije gušća masa, a onda sasuti u staklenu posudicu sa poklopcem i ostaviti u frižideru da se prohladi i stegne.

Prijatno!

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi