ZAPEČENA HOKAIDO BUNDEVA

 



Hokaido bundevu oguliti, te iseći na manje uže trake (šnite), a onda sve posložiti u pleh koji je obložen kolačarskim papirom, i posuti svako parče bundeve sa dosta cimeta.

Ispeći u pećnici na 200 stepeni dok ne omekavi.

Servirati na sledeći način:

Hokaido bundevu posložiti na dezertnu tacnu ili manji tanjirić,  a onda posuti sa 1-2 kašike meda, te posuti sa što više pečenih mlevenih lešnika.




Prijatno!

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi