HRONO VEČERA

 



Na malo ulja propržiti sledeće:

par cvetova brokolija

par cvetova karfiola

sečeno belo ćureće meso

Povremeno dolevati vode, posoliti i dinstati poklopljeno na tišoj vatri sve dok meso i povrće ne omekave, dok ne ispari suvišak tečnosti iz tiganja.

Na kraju sve začiniti dodavanjem:

2 kašičice senfa

crni mleveni biber

sveži listići balzamiko bosiljka

Na kraju dekorisati prilikom serviranja sa šakom isečene sveže rukole.

Prijatno!

 

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi