OMLET SA BLITVOM



Umutiti najpre 4 žumanca i posoliti dodavanjem krupne morske soli.

Zatim posebno umutiti 4 belanceta.

Sada treba pomešati u jednu masu:

žumance

belance

I u to dodati jednu poveću šaku isečene ili izdrobljene blitve ako se primera radi koristi zamrznuto povrće.

Promešati ovu masu umućenu za omlet i sasuti u najveći tiganj, na vrelo ulje, te ispeći sa obe strane.

Prijatan doručak!

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi