PILEĆA DŽIGERICA SA POVRĆEM IZ TIGANJA

 


 

Na ulju propržiti u poklopljenom tiganju sledeće sastojke:

2 zamrznuta paradajza (oprati ih pod mlazom vrele vode i oguliti koru, te iseći)

1 glavicu isečenog crnog luka

muskatnu svežu bundevu sečenu na uske trakice

U ovo povrće još dodati pileću isečenu džigericu.

Zatim sve začiniti:

morska krupna so

crni mleveni biber

vezica svežeg peršuna

beli luk u granulama (u prahu)

Pustiti da svi sokovi postepeno uvre na tihoj vatri i da se jelo ukuva i zgusne.

Prijatan ručak!

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi