APRILSKI RUČAK

 

 

U tiganju izdinstati, poklopljeno na tišoj ringli:

šaku brokolija (cvetovi)

šaku karfiola (cvetovi)

1 isečeno belo ćureće meso (prsa)

3 isečene roštiljske kobasice (sveže)

vezicu začina mirođije

Začiniti jelo dodavanjem začina kulinata umereno, ukoliko je kobasica slana, te preliti sve sa malo ulja pre dinstanja.

Ukrčkati jelo na tišoj vatri u sokovima i pustiti sve tako do kraja dok ne uvri višak sokova i dok se jelo fino ne ukrčka na gušće.




Prijatno!

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi