HLEB SA POVRĆEM

 



Pomešati sledeće sastojke i zamesiti od njih testo:

250 g integralnog pšeničnog brašna

250 g integralnog ražanog brašna

200 ml biljnog ulja (mešavina suncokretovog i maslinovog)

1 i po čaša hladne vode (mera je čaša od 200 ml)

šaka sitno isečenih mladih zelenih pera crnog luka

vezica sveže isečenog peršuna

vezica svežeg začina mirođije

1 kašičica sitne morske soli

1 kesica praška za pecivo

pola kašike sode bikarbone

Pleh obložiti kolačarskim papirom, sasuti testo i ispeći hleb oko 40-ak minuta na 200 stepeni po C.

Prijatno!

 

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi