KIKIRIKI PUTER

 



Blanširani kikiriki malo prepeći u rerni.

Zatim ohlađen kikiriki ubaciti u neku super brzu seckalicu (ili blender) i izmiksati sve dok od kikirikija ne postane pasta.

Potom u sve to još dodati:

na vrh noža sitne morske soli

biljno ulje

2-3 kašičice meda

Opet sve izmiksati dok se ne sjedine ubačeni novi sastojci, a onda sasuti u staklenu posudicu sa poklopcem i čuvati u frižideru dok se ne potroše zalihe.

Prijatno!

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi